نباید های غذا خوردن بعد از پر کردن دندان نباید های غذا خوردن بعد از پر کردن دندان

نباید های غذا خوردن بعد از پر کردن دندان

دوشنبه, 18 فروردين 1399 ساعت 07:33
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

مراقبت های لازم بعد از پر کردن دندان

پس از پر کردن یک یا چند دندان ، ممکن است برای چند ساعت یا حتی چند روز پس از ترک مطب دندانپزشک حساسیت دندان ها همچنان باقی بماند و این مسئله غذا خوردن را امری دشوار می سازد. خوشبختانه ، با دنبال کردن چند راهکار رایج جویدن و نخوردن غذاهایی که ممکن است موجب ایجاد مشکل پس از پر کردن شود، به طور قابل توجهی میتوانید ناراحتی را کاهش دهید ، راهکارهایی که در ادامه خواهید خواند.

نکاتی در مورد غذا خوردن بعداز پر کردن دندان

کمی ملایم و آرام بجوید:

گاز گرفتن فشار وحشتناکی بر روی دندان اعمال می کند ، و این مسئله میتواند موجب جراحت دندان ها بعد از پر کردن آن ها شود. هنگام جویدن غذا ، وقت خود را بگیرید و سعی کنید که از طریق آن گاز نگیرید و این از از ایجاد ارتباط و فشار قوی جلوگیری میکند. اگر امکان دارد ، در جهت دیگر دهانتان آن جا که دندانتان پر نشده است بجوید.

هنگام جویدن دهانتان را بسته نگه دارید :

برای بعضی از افراد، حتی هوای سرد نیز موجب درد در دندان های حساس می شود. به طبع علاوه بررعایت اخلاقیات ، بسته نگه داشتن دهانتان هنگام جویدن شانس ورود هوای سرد به دهانتان را نیز کاهش میدهد.

بعد از پر کردن دندان غذاهای چسپناک را فعلا فراموش کنید:

بعضی از پرکردن ها بویژه سیلور فیلینگ ( آمالگام) ، بعد از ترک مطب دندانپزشک نیاز به زمان دارند تا خوب جای گیر شوند. خوردن غذاهای چسبنده و صمغی میتواند ، در موارد نادر ، سبب ریخته شدن مواد شوند، بنابراین بهترین کار این است که برای مدت کوتاهی مصرف آن ها را فراموش کنید.

از نوشیدنی های خیلی داغ یا خیلی سرد بپرهیزید:

در دندان های حساس ، نوشیدنی ها متعادل احتمال کمتری دارد که ایجاد درد کنند.

از شیرینی ها رد شوید:

غذاهای شیرین نوشیدنی های ملایم میتواند باعث بروز درد در دندان های حساس شود و همچنین سبب افزایش رشد باکتری در اطراف لبه یا حتی زیر ، یک پر کردن جدید شود.

آجیل، شکلات های سفت یا یخ را بعد از پر کردن دندان نجوید:

علاوه بر اینکه فشار زیادی را ایجاد میکند ، در حالیکه دندان ها در حال ترمیم یافتن هستند ، گاز زدن غذاهای سفت میتواند سبب بیرون ریختن محتویاتی که هنوز تنظیم نشده اند ، شود و این بخوص درمورد سیلور فیلینگ (آمالگام) اهمیت دارد که زمان طولانی تری را نسبت به کامپوزیت احتیاج دارد.
همیشه توصیه های دندانپزشک تان را دنبال کنید از جمله روش جویدن ، بعد از پر کردن چه غذاهایی را نخورید، و چه مدت باید صبر کنید تا بعد از آمالگام ، بتوانید غذاهای آبکی بخورید و اگر پس از پر کردن ، دندان ها تا سه هفته همچنان حساس باقی ماندند، یا درد به جای کاهش، افزایش یافت ، با پزشکان برای یافتن علت آن و راه های ممکن، مشورت نمایید.
گاهی اوقات یک سازگاری کوچک و بدون درد ، تمام چیزی است که برای رهایی از درد به آن احتیاج خواهید داشت. در موارد مختلف ، حساسیت میتواند به علت نشانه ای از مسائل جدی دیگر نیز باشد.

منبع: نمناک

خواندن 101 دفعه آخرین ویرایش در چهارشنبه, 11 تیر 1399 ساعت 10:55
دکتر فاطمه لبافی

دکتر فاطمه لبافی فارغ التحصیل رشته دندانپزشکی در سال 1367 از دانشگاه شهید بهشتی می باشند. ایشان از سال 1383 همکاری خود را با بیمارستان میلاد آغاز نمودند و در حال حاظر به عنوان دندانپزشک و مسئول فنی بخش دندانپزشکی بیمارستان میلاد مشغول به کار می باشند. دکتر فاطمه لبافی در سال 1397 از سوی قائم مقام مدیر عامل به عنوان دندانپزشک برگزیده بیمارستان میلاد انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفتند. در کلینیک دندانپزشکی دکتر فاطمه لبافی واقع در ستارخان از معتبرترین و با کیفیت ترین تجهیزات برای درمان بیماران استفاده می شود و هدف اصلی در این کلینیک بهبودی کامل و رضایت بیماران می باشد.

نظرات (0)

نظر ارسال شده‌ی جدیدی وجود ندارد

دیدگاه خود را بیان کنید

  1. ارسال دیدگاه بعنوان یک مهمان -
پیوست ها (0 / 3)
اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی شما

مشاوره رایگان

برای دریافت مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل کنید
(*)
لطفا نام خود را وارد کنید
(*)
شماره تماس خود را وارد کنید
(*)
ورودی نا معتبر