هزینه جراحی فک سال ۱۴۰۳؛ تعرفه عمل فک با بیمه تامین اجتماعی، نیروهای مسلح و تکمیلی

هزینه جراحی فک
فهرست محتوا
۳.۸/۵ - (۱۴ رای)

هزینه عمل جراحی فک و صورت چقدر است؟ این سؤال شاید یکی از مهم‌ترین سؤالاتی باشد که بیمارانی که انجام جراحی فک برای آنها تجویز شده است و یا تمایل به انجام آن با اهداف زیبایی و برای بهبود ظاهر چهره خود دارند، باشد.
موارد مختلفی در تعیین هزینه انجام جراحی فک نقش دارند. از مهم‌ترین آنها می‌توان استفاده از خدمات بیمه و انتخاب نوع بیمارستان که می‌تواند دولتی و یا خصوصی باشد را نام برد.
در این مطلب به ارائه توضیحات مفصلی درباره هزینه انجام این جراحی در بیمارستان‌های مختلف تهران و همچنین استفاده از بیمه‌های مختلف برای این درمان پرداخته‌ایم. پس برای کسب اطلاعات کامل در مورد هزینه جراحی فک ۱۴۰۳ با ما همراه باشید.

آیا جراحی فک برایم ضرورت دارد؟

جراحی فک درمانی است که برای بیمارانی که از مشکلات و ناهنجاری‌های فکی رنج می‌برند، تجویز می‌شود. طی آن جراح فک و صورت اقدام به اصلاح ناهنجاری‌ها و ناهمراستایی استخوان فک می‌کند.
در برخی بیماران با توجه به سن و شدت ناهنجاری آنها ممکن است بتوان مشکلات فک را بدون جراحی و تنها با کمک ارتودنسی برطرف کرد. اما در برخی موارد دیگر این امکان وجود ندارد و درمان آنها با کمک جراحی فک به تنهایی و در اغلب موارد با کمک ارتودنسی و جراحی انجام می‌شود.
پس در پاسخ به این سوال که آیا جراحی فک برای شما ضرورت دارد یا نه؟ باید گفت که بهتر است به متخصص ارتودنسی و جراح فک و صورت مراجعه نمایید تا پس از انجام معاینات لازم و بررسی شرایط شما، پاسخ قطعی به این سؤال را دریافت کنید.

عوامل موثر بر هزینه جراحی فک

عوامل موثر بر هزینه جراحی فک

اگر هزینه این جراحی فکر شما را مشغول کرده است، در ادامه مقاله به بررسی عوامل موثر بر هزینه جراحی فک می‌پردازیم:

  1. هزینه ارتودنسی قبل و بعد از عمل جراحی

    هنگامی که برای درمان مشکلات دهان و دندان نیاز به جراحی فک وجود داشته باشد، در بیشتر موارد انجام ارتودنسی لازم است. بنابراین جراح فک و متخصص ارتودنسی با همکاری یکدیگر برای درمان مشکلات شما اقدام می‌کنند. هزینه ارتودنسی دندان به عوامل متعددی بستگی دارد که عبارت‌اند از:

    1. شدت ناهنجاری دندان و فک: درست است که ارتودنسی هزینه ثابتی دارد، اما با توجه به شدت ناهنجاری و مدت زمان درمان ،تفاوت‌هایی در هزینه وجود دارد.
      به عنوان مثال، گاهی برای موفقیت درمان ارتودنسی، نیاز است که یک دندان از دهان بیمار خارج شود. در چنین مواردی، دندانپزشک هزینه کشیدن دندان را هم از شما خواهد گرفت.
    2. قیمت مواد متریال: قسمت عمده ای از این مواد، وارداتی می‌باشند، پس با نوسات اقتصادی کشور دچار تغییر هزینه می‌شوند. اگر توجه کرده باشید فردی که چند ماه قبل درمان ارتودنسی خود را شروع کرده است، با فردی که امروز شروع به درمان کرده هزینه متفاوتی را پرداخت کرده‌اند.
  2. هزینه تصویربرداری قبل از عمل فک

    عمل جراحی فک دارای پیچیدگی‌هایی هستند که برای نتیجه گیری دقیق و بی نظیر از عمل و ایجاد کمترین آسیب، نیاز به تصویر برداری اشعه X، تهیه نمونه‌های کامپیوتری و گچی و CT اسکن سه بعدی می‌باشد. بنابراین تمام موارد بیان شده، هزینه مجزایی داشته و به هزینه عمل اضافه می‌گردد.

  3. هزینه‌های پیج، صفحات و سیم‌های تیتانیومی مربوط به جراحی فک

    تیتانیوم با داشتن خاصیت انعطاف پذیری، سبک و محکم بودن، در بسیاری از صنایع کاربرد دارد. تیتانیوم ماده ای غیر سمی بوده و سازگاری خوبی با بدن دارد. بعد از برش چانه یا فک و انتقال آن به ناحیه مورد نظر، جراح به کمک پیچ، صفحات و سیم‌های تیتانیومی، استخوان را ثابت می‌کند.
    تعداد مصرفی این مواد بسته به نوع عمل متفاوت بوده و هزینه آن به تعداد مورد استفاده شده به هزینه کل جراحی اضافه می‌گردد.

  4. هزینه بیمارستان، دستمزد جراح و بیهوشی

    هزینه بستری در بیمارستان خصوصی و دولتی و غیره متفاوت است. هزینه بیهوشی، آزمایشات مربوطه، اتاق عمل و دیگر هزینه‌ها به طور مجزا محاسبه شده و به صورت‌حساب کلی اضافه می‌گردند.
    در ارتباط با دستمزد جراح، این عامل به طور مستقیم به میزان تخصص جراح و تجربه او بستگی دارد.

  5. بیمه

    همانطور که می‌دانید، بیمه هزینه‌های زیبایی را تقبل نمی‌کند. به همین جهت اگر به دلیل مشکلات عملکردی دهان مانند اختلال در جویدن، بلع و یا صحبت کردن تحت جراحی قرار گرفتید، این جراحی ماهیت درمانی داشته و می‌تواند مشمول هزینه بیمه شود.
    بنابراین با توجه به اینکه ماهیت عمل شما زیبایی و یا درمانی است، می‌توانید بر روی هزینه بیمه خود حساب نمایید.

هزینه جراحی فک

هزینه جراحی فک

جدا از تمام عواملی که روی قیمت جراحی فک تاثیر گذار هستند و سبب متغیر شدن هزینه جراحی می‌شوند، جهش‌های قیمتی و نوسانات ارزی در کشور تاثیر بسزایی در هزینه جراحی فک دارد. هزینه این جراحی در سال ۱۴۰۳ بسیار متفاوت با سال‌های قبل است.
هزینه جراحی دو فک در سال ۱۴۰۳  از حدود ۳۰ الی ۴۰ میلیون تومان جدا از هزینه‌های جانبی شروع  می‌شود.

هزینه جراحی فک در بیمارستان دولتی

هزینه جراحی فک یکی از دغدغه‌های بسیار مهم افرادی است که می‌خواهند این عمل را انجام دهند و معمولاً به دنبال روشی برای کاهش هزینه‌های خود هستند. این جراحی هم در بیمارستان‌های دولتی و هم در بیمارستان‌های خصوصی قابل انجام است.
همان‌طور که می‌دانیم هزینه این درمان در بیمارستان‌های دولتی کمتر است. هزینه انجام این جراحی در بیمارستان‌های دولتی به موارد متعددی بستگی دارد. از میان آنها می‌توان به هزینه ارتودنسی قبل و بعد از عمل جراحی (در صورت نیاز)، هزینه تصویر برداری قبل از عمل فک، هزینه‌های پیج، صفحات و سیم‌های تیتانیومی مربوط به جراحی فک، دستمزد جراح و بیهوشی، هزینه‌های بیمارستان، بیمه و سایر هزینه‌های جانبی اشاره کرد.
لازم به ذکر است که در صورتی که این عمل با اهداف درمانی (و نه زیبایی) انجام شود، با توجه به تعرفه‌های بیمه‌ای که با آن قرارداد دارید، معمولاً تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد.

هزینه جراحی فک با بیمه تکمیلی

هزینه جراحی فک با بیمه تکمیلی

افرادی که با بیمه‌های تکمیلی قرارداد دارند، می‌توانند از مزایای آن در بسیاری از درمان‌های خود از جمله جراحی فک بهره ببرند. اما آیا این بیمه تمام انواع جراحی فک را پوشش می‌دهد؟
شرکت‌های بیمه تنها خدمات درمانی را پوشش می‌دهند. بنابراین در صورتی که جراحی فک را با اهداف درمانی انجام دهید می‌توانید از خدمات بیمه بهره‌مند شوید. استفاده از بیمه تکمیلی برای انجام این درمان باعث کاهش هزینه‌های آن تا حدود زیادی می‌شود.
بیمه پس از انجام عمل، با توجه به تعرفه‌ای که در نظر می‌گیرد، مقدار بسیار زیادی از هزینه جراحی را به بیمار بازمی‌گرداند.

هزینه جراحی فک با بیمه نیروهای مسلح

قیمت جراحی فک با بیمه نیروهای مسلح چقدر است؟

بیمه نیروهای مسلح یکی از بیمه‌هایی است که تعرفه‌هایی را برای این جراحی در نظر گرفته است و افرادی که تحت پوشش آن هستند می‌توانند با استفاده از آن عمل خود را با پرداخت هزینه‌های کمتری انجام دهند.

هزینه جراحی فک با بیمه تأمین اجتماعی

هزینه جراحی فک با بیمه تأمین اجتماعی

بیمه تأمین اجتماعی با بیمارستان‌های دولتی و برخی کلینیک‌ها قرارداد دارد و معمولاً این جراحی را (اگر با اهداف درمانی انجام شود) تحت پوشش قرار می‌دهد.
با انتخاب کلینیک و بیمارستانی که با بیمه تأمین اجتماعی قرارداد دارد، می‌توانید تا حدودی از هزینه‌های انجام این عمل کم کنید.

جراحی فک در بیمارستان دولتی و خصوصی چه تفاوتی دارد؟

جراحی فک را می‌توان هم در بیمارستان‌های دولتی و هم در بیمارستان‌های خصوصی انجام داد. همان‌طور که می‌دانید این دو نوع بیمارستان تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند. بیمارستان‌های خصوصی در مقایسه با بیمارستان‌های دولتی محیطی نسبتاً آرام‌تر و خلوت‌تر دارند و همچنین نوبت دهی برای انجام عمل و سایر خدمات درمانی سریع‌تر انجام می‌شود.
در مقابل هزینه درمان در بیمارستان‌های دولتی بسیار کمتر است. دقت داشته باشید که هزینه درمان‌های دندانپزشکی و سایر درمان‌ها در یک بیمارستان خصوصی، خیلی بالاتر از بیمارستان دولتی است. به همین دلیل هم اگر مشکل مالی دارید، بهتر است به سراغ بیمارستان‌های دولتی بروید.

چگونه می‌توان هزینه جراحی فک را کاهش داد؟

چگونه می‌توان هزینه جراحی فک را کاهش داد؟

قیمت عمل فک ممکن است از نظر بسیاری از افرادی که قصد انجام آن را دارند، زیاد باشد و به دنبال جراحی فک ارزان باشند. به همین دلیل در ادامه می‌خواهیم راه کارهایی را برای پایین آوردن قیمت عمل جراحی فک ارائه دهیم:

  1. استفاده از بیمه

    اغلب افراد برای انجام خدمات درمانی مختلف خود تحت پوشش شرکت‌های بیمه متفاوتی هستند که با استفاده از تعرفه‌هایی که ارائه می‌دهند، تا حد زیادی از هزینه‌های درمانی آنها کاسته می‌شود. هزینه جراحی ارتوگناتیک نیز از جمله درمان‌هایی است که در مواردی که با اهداف درمانی انجام شود، تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد و از این طریق می‌توان هزینه این جراحی را کاهش داد.

  2. استفاده از تخفیفات

    برخی از کلینیک‌های دندانپزشکی در زمان‌های متفاوت بعضی خدمات درمانی را با تخفیفاتی ارائه می‌دهند.

  3. عمل در بیمارستان‌های دولتی

    به طور کلی هزینه‌های درمانی در بیمارستان‌های دولتی به مراتب از بیمارستان‌های خصوصی کم‌تر است، بنابراین اگر می‌خواهید که قیمت جراحی فک و صورت خود را کاهش دهید، می‌توانید آن را در بیمارستان‌های دولتی انجام دهید.

هزینه جراحی فک در بیمارستان‌های تهران

هزینه جراحی فک ۱۴۰۳ در بیمارستان‌های مختلف تهران با توجه به موارد مختلفی تعیین می‌شود. در ادامه مواردی که در هزینه انجام این درمان در بیمارستان‌های تهران نقش دارند را ذکر کرده‌ایم:

  1. هزینه جراحی فک در بیمارستان شریعتی

    هزینه عمل جراحی فک در بیمارستان شریعتی به نوع عمل فک، تعداد روزهایی که نیاز دارید در بیمارستان بستری شوید و همچنین تحت پوشش بیمه بودن یا نبودن بیمار و همچنین تعرفه‌ای که شرکت بیمه برای این جراحی در نظر گرفته است بستگی دارد.

  2. هزینه جراحی فک در بیمارستان بقیه الله

    هزینه عمل فک در بیمارستان بقیه الله به مواردی از این قبیل که آیا یک یا هر دو فک بالا نیاز به جراحی دارند یا خیر، نوع جراحی مورد نیاز برای برطرف کردن ناهنجاری فکی، تعداد روزهایی که بیمار باید در بیمارستان بستری بماند و همچنین تعرفه‌ای که شرکت بیمه‌ای که با آن قرارداد دارید تعیین کرده است، بستگی دارد.

  3. هزینه جراحی فک در بیمارستان طالقانی

    قیمت جراحی فک در بیمارستان طالقانی نیز بر اساس فاکتورهای مختلفی مشخص می‌شود که از میان آنها می‌توان به این موارد که کدام فک نیاز به جراحی دارد.
    همچنین اینکه نوع ناهنجاری آن چیست، نوع بیمه‌ای که با آن قرارداد دارید، تعداد روزهای بستری شدن بیمار در بیمارستان و سایر هزینه‌های جانبی اشاره کرد.

  4. هزینه جراحی فک در بیمارستان سینا

    هزینه جراحی فک بالا و هزینه عمل فک پایین در بیمارستان سینا با توجه به تحت پوشش بیمه بودن و یا نبودن بیمار، تعداد روزهایی که باید در بیمارستان بستری شود، نوع عمل که متناسب با نوع ناهنجاری فک مشخص می‌شود و سایر هزینه‌های جانبی تعیین می‌گردد.

سؤالات متداول

  1. آیا بیمه هزینه جراحی فک را پرداخت می‌کند؟

    بیمه در صورتی هزینه جراحی فک را پوشش می‌دهد که فرد آن را با اهداف درمانی انجام دهد. شرکت‌های بیمه هزینه عمل‌های جراحی فک که با اهداف زیبایی انجام می‌شوند را تقبل نمی‌کنند.

  2. هزینه جراحی فک در بیمارستان میلاد چقدر است؟

    هزینه عمل فک در بیمارستان دولتی مانند بیمارستان میلاد بر اساس موارد مختلفی مانند نوع بیمه، تعداد روزهای بستری شدن بیمار در بیمارستان، نوع عمل، متریال به کار برده برای جراحی او، هزینه‌های بیهوشی و سایر هزینه‌های جانبی تعیین می‌شود.

  3. نحوه پرداخت هزینه جراحی فک و صورت چگونه است؟

    همانند سایر جراحی‌ها، بیمار هزینه این جراحی را باید در روز عمل به طور کامل به بیمارستان پرداخت کند.

  4. آیا هر بیمارستان و کلینیک، بیمه‌های درمانی را قبول می‌کند؟

    خیر، هر بیمارستانی بیمه‌های درمانی را قبول نمی‌کند. باید با طرف بیمه قرارداد داشته باشند؛ در غیر این صورت، هزینه درمانی را به طور کامل از شما دریافت خواهند کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط
تازه ترین مطالب
میزان پیشرفت خواندن شما
فهرست محتوا
به مناسبت افتتاح

شعبه جدید

تخفیف 30% + ویزیت رایگان