راهنمای جامع بلیچینگ دندان

بلیچینگ دندان: روشها و مراحل سفید کردن دندان + مزایا و معایب

آیا این مطلب برایتان مفید است؟

امروزه افراد بیشتر از گذشته به دنبال راه‌هایی برای بهبود ظاهر چهره خود هستند. یکی از راه‌های پرطرفداری که بسیار مورد توجه قرار گرفته است، سفید کردن دندان‎ها با استفاده از بلیچینگ است.
در این بین قطعا سوالات زیادی درباره این روش برای افرادی که تمایل به انجام آن دارند، به وجود می‌آید. سوالاتی از قبیل:
بلیچینگ دندان چگونه است؟
آیا بلیچینگ دندان برای من مناسب است و نتیجه مورد نظر را با هزینه‌ای مناسب برایم به ارمغان خواهد آورد؟
این روش تا چه میزانی دندان را سفید می‌کند و ماندگاری آن چقدر است؟
در این مقاله از دکتر فاطمه لبافی علاوه بر پاسخ به این سوال که بلیچینگ چیست، به بررسی دقیق‌تر این درمان بی‌نظیر و پاسخ دادن به تمام سوالات بالا پرداخته‌ایم.
همچنین در انتها بهترین راهکار برای بهره‌مندی از این درمان را برایتان بیان خواهیم کرد.

پادکست بلیچینگ دندان

بلیچینگ دندان چیست؟

بلیچینگ دندان چیست؟

بلیچینگ دندان (tooth bleaching) یکی از درمان‌های حرفه‌ای در زمینه سفید کردن دندان‌هاست. این درمان به افراد کمک می‌کند تا بد رنگی دندان‌هایشان را رفع کرده و دندان‌هایی سفید و درخشان داشته باشند. اغلب متخصصین بر این عقیده هستند که این شیوه، کم‌عارضه‌ترین و بی‌خطرترین روش برای سفید کردن دندان‌هاست.
در این تکنیک درمانی، رنگ دندان‌های شما بسته به جنس و میزان زردی دو تا سه درجه تغییر رنگ خواهد داد.
توجه داشته باشید که برای به دست آمدن بهترین نتیجه، دندانپزشک در ابتدا به بررسی علت تغییر رنگ دندان‌ها خواهد پرداخت.

دریافت کد تخفیف بلیچینگ
(*)
لطفا نام خود را وارد کنید
(*)
شماره تماس خود را وارد کنید

...

آیا شما هم می‌توانید دندان‌های خود را بلیچینگ کنید؟

آیا شما نیز می توانید بلیچینگ دندان انجام دهید؟

همه افراد می‌توانند برای سفید کردن دندان‌های خود از روش بلیچینگ استفاده نمایند. البته گاهی احتمال دارد که در موارد خاصی، این تکنیک موثر واقع نشود. دندانپزشک با معاینه دقیق، مشخص می‌کند که بلیچینگ دندان برای فرد قابل انجام است یا خیر. در واقع این روش بیشتر برای افرادی که دندان‌های سالم دارند و قصد سفیدتر و درخشان‌تر کردن دندان‌های خود را دارند، کاملا مناسب است.

در نظر داشته باشید که اگر دندان‌هایی کج و یا به شدت بدرنگ دارید، باید از دیگر روش‌های اصلاح طرح لبخند استفاده کنید. 

برای دریافت اطلاعات دقیق‌تر، از یک جلسه مشاوره رایگان با دکتر فاطمه لبافی بهره‌مند شوید.

چه زمانی به بلیچینگ دندان نیاز دارید؟

زمانی به بلیچینگ دندان نیاز خواهید داشت که یکی از شرایط زیر را داشته باشید:

  1. به دنبال بر طرف کردن زردی دندان‌های خود هستید.
  2. می‌خواهید دندان‌های سفیدتری داشته باشید.
  3. بعد از برداشتن براکت‌های ارتودنسی خود، قصد دارید رنگدانه‌های باقی مانده روی دندان‌هایتان که ناشی از دستگاه‌های ارتودنسی است را بردارید.

چرا از بین روش‌های سفید کردن دندان، بلیچینگ را انتخاب کنم؟

در این روش، نیازی به آماده سازی دندان‌ها و تراش زدن روی آنها نخواهد بود. در نتیجه بدون اینکه کوچکترین آسیبی به دندان‌های خود وارد کنید، می‌توانید زیبایی لبخند را به خود هدیه دهید.

قیمت بلیچینگ دندان چقدر است؟

حدکثر و حداقل هزینه بلیچینگ دندان.

هزینه آفیس بلیچینگ در حدود 3.000.000 تومان (سه میلیون تومان) برای هر فک و هوم بلیچینگ در حدود 1.500.000 تومان (یک میلیون و پانصد هزار تومان) برای هر فک است.
 اما این هزینه تحت تأثیر موارد متعددی است که در ادامه برایتان شرح می‌دهیم:

  1. روش درمان

    قیمت درمان با توجه به روش درمانی که انتخاب می‌کنید متفاوت خواهد بود. این درمان می‌تواند به صورت آفیس بلیچینگ و یا هوم بلیچینگ انجام شود که هر کدام قیمت خاص خود را دارند. همچنین برخی از افراد برای به دست آوردن نتیجه مطلوب‌تر از هر دو روش هم‌زمان با هم استفاده می‌کنند که به طبع هزینه درمان افزایش پیدا می‌کند.
  2. هزینه لابراتوار

    قیمت لابراتوار هزینه بلیچینگ در منزل را تحت تأثیر قرار می‌دهد. لازم به ذکر است که قالب در این روش درمانی در کلینیک دکتر لبافی هزینه جداگانه‌ای برای فرد به همراه ندارد.
  3. هزینه تجهیزات و مواد مصرفی

    از مهم‌ترین موارد، تجهیزات و مواد مصرفی است که در این درمان مورد استفاده قرار می‌گیرند.

توجه داشته باشید کیت‌های سفید کننده دندان که بدون نسخه توسط برخی از داروخانه‌ها فروخته می‌شوند،غیراصولی‌ترین روش برای سفید کردن دندان‌ها هستند. خیلی از افراد به دلیل هزینه کمتر این کیت‌ها، برای استفاده از آنها وسوسه می‌شوند.

نحوه دریافت تخفیف بلیچینگ دندان

کلینیک دندانپزشکی دکتر فاطمه لبافی برای شما عزیزان تخفیف بی نظیری را در نظر گرفته است. علاوه بر اینکه می‌توانید از یک جلسه مشاوره رایگان بهره‌مند شوید تا بهترین و موثرترین روش درمان برایتان انتخاب شود، در ادامه با اقدام از طریق سایت، تخفیفات زیر را به دست می‌آورید:

قیمت با تخفیف در کلینیک دکتر لبافی قیمت معمولی  نوع درمان
حدود 4000000 تومان حدود 6000000 تومان آفیس بلیچینگ
حدود 2000000 تومان حدود 3000000 تومان هوم بلیچینگ

برای بهره مند شدن از تخفیف ذکر شده، تنها کافی است فرم ابتدای مطلب را پر کنید و یا با شماره‌های موجود در سایت تماس بگیرید.

همچنین می‌توانید از طریق چت واتساپ اقدام کنید.

مزایای بلیچینگ دندان

بلیچ کردن دندان با چه مزایایی همراه است؟

بلیچینگ یکی از ساده‌ترین و سریع‌ترین روش های سفید کردن دندان است که در ادامه شما را با مزایای آن آشنا می‌کنیم:

  1. کمک به افزایش اعتماد به نفس داشتن دندان‌هایی سفید به افزایش اعتماد به نفس کمک بسیار زیادی می‌کند. بلیچینگ با از بین بردن لکه‌های پایدار، دندان‌ها را بسیار روشن‌تر و درخشان‌تر کرده و به همین جهت دیگر در هنگام لبخند زدن و صحبت کردن خجالت نخواهید کشید. در نتیجه اعتماد به نفس بیشتری پیدا خواهید کرد.
  2. محافظه کارانه بودن بلیچینگ دندان یک روش محافظه کارانه و کم تهاجمی است؛ زیرا همانند دیگر روش‌های درمانی نیازی به آماده سازی دندان‌ها، تغییر در ساختار دندان و در واقع تراش مینای دندان ندارد. در نهایت بدون هیچ آسیبی به دندان، باعث سفیدی و زیبایی آنها می‌شود.
  3. مقرون به‌صرفه‌تر بودن نسبت به دیگر روش‌های درمانی مشابه هزینه این روش نسبت به دیگر روش‌های سفید کردن دندان ارزان‌تر است.

بلیچینگ چقدر دندان‌ها را سفید می‌کند؟

میزان سفید شدن دندانها با بلیچینگ

اگر بخواهیم در این باره مثالی برایتان بزنیم، می‌توانیم سفید شدن دندان‌ها را با رنگ مو مقایسه کنیم. برخی از موها سریعا رنگ گرفته، در حالی که رنگ مورد نظر روی برخی دیگر از موها به کندی مینشیند.
دندان‌ها هم به همین شکل هستند؛ بنابراین قبل از معاینه نمی‌توان بررسی کرد که بلیچینگ تا چه میزان دندان‌ها را روشن‌تر و سفیدتر می‌کند.
لازم به ذکر است که افراد نیز دارای رنگ دندان متفاوتی از یکدیگر هستند.
البته مراجعه شما به کلینیک دندانپزشکی مطمئن، تضمین به دست آوردن بهترین نتیجه را به شما خواهد داد؛ زیرا از بهترین و مرغوب‌ترین مواد برای درمان شما عزیزان استفاده خواهد شد.

آشنایی با روش‌های بلیچینگ دندان

به طور کلی برای سفید کردن دندان‌ها به روش بلیچینگ، دو روش وجود دارد که در زیر به بررسی آنها می‌پردازیم:

  1. روش آفیس بلیچینگ

    بلیچینگ در مطب دندانپزشکی یا آفیس بلیچینگ

    در واقع بلیچینگ در مطب می‌تواند دو روش مجزا داشته باشد که در زیر شما را با این روش‌ها آشنا می‌نماییم.
    • روش اول دندانپزشک مواد سفید کننده بلیچینگ را با غلظت بالا بر روی دندان‌های بیمار قرار می‌دهد. این روش سریع‌تر از روش دوم انجام شده و نتیجه بهتری نیز دارد؛ اما احتمال حساسیت برای دندان‌ها و لثه‌ها وجود دارد که البته به مرور زمان رفع می‌گردد.
    • روش دوم روش دوم که بسیار مورد استقبال بیماران قرار گرفته است، بلیچینگ با لیزر است. استفاده از لیزر آرگون و یا دیود برای بلیچینگ، بسیار سریع و بدون هیچ گونه سوزش و دردی، لبخندی زیبا به ارمغان خواهد آورد.
  2. روش هوم بلیچینگ

    بلیچینگ در منزل یا هوم بلیچینگ

    بلیچینگ دندان در خانه یا همان home bleaching روشی برای سفید کردن دندان‌هاست که زیر نظر دندانپزشک توسط بیمار در منزل انجام می‌شود. در این روش دندانپزشک قالبی از دندان‌هایتان تهیه کرده و طبق آن تری‌های پلاستیکی نازک و شفاف برای شما ساخته می‌شود. این کار توسط لابراتوارهای دندانپزشکی انجام می‌گیرد.

    در این روش شما ژل مخصوص بلیچینگ خانگی را در فضای خالی بین تری پلاستیکی و دندان خود، طبق دستور دندانپزشک، قرار می‌دهید تا پس از گذشت چند هفته و چند بار استفاده از آن، سفیدی مطلوبی برای دندان‌هایتان حاصل شود. در این تکنیک موادی با غلظت 16 تا 20 درصد و  کمتر از ژل‌های بلیچینگ مطب، مورد استفاده قرار می‌گیرند. در نظر داشته باشید که اخیرا ژل‌های سفید کننده‌ای در داروخانه‌ها بدون تجویز دندانپزشک ارائه می‌شوند که ممکن است به لثه‌های شما آسیب برسانند.

بلیچینگ دندان چقدر ماندگاری دارد؟

یکی از سؤالات بسیار رایج مراجعین، این است که دوام این روش چقدر است و تا چه مدت زمانی دندان‌ها سفید خواهند ماند.
شما باید بدانید که ماندگاری این روش بستگی به رعایت بهداشت دهان و دندان و مراقبت‌های بعد از آن دارد. هرچه نوشیدنی‌ها و خوراکی‌های رنگی کمتری مصرف کنید و درست‌تر از مسواک و نخ دندان در طول روز استفاده داشته باشید، ماندگاری سفیدی دندان‌هایتان بیشتر خواهد بود.
با توجه به این موارد و همچنین جنس دندان هر فرد، می‌توان دوام بلیچینگ دندان را در حدود 6 ماه تا 2 سال در نظر گرفت.

مراحل بلیچینگ دندان

بلیچینگ دندان طی چه مراحلی انجام میشود؟

با توجه به اینکه بلیچینگ دندان به دو روش آفیس و هوم انجام می‌شود، هر کدام مراحل خاص خود را دارند که در زیر به بررسی آنها می‌پردازیم:

  1. مراحل بلیچینگ دندان در مطب دندانپزشکی یا آفیس

    دندانپزشک برای پاکسازی پوسیدگی‌های دندان، پولیش کردن دندان‌ها را انجام می‌دهد. پس از آن، مراحل آفیس بلیچینگ را مطابق موارد زیر انجام می‌دهد:
    • رترکتورهای دهان یا دهان باز کن را برای دید بهتر، در دهان بیمار قرار می‌دهد.
    • همچنین برای اینکه از چشم، لثه و لب بیمار محافظت شود، از عینک مخصوص و محافظ لثه استفاده می‌کند.
    • در ادامه ژل سفید کننده را روی دندان‌ها قرار داده تا ماده‌ای به نام کاربامید پراکسید و یا هیدروژن پر اکسید آزاد شود. این کار با دستگاه‌های متفاوتی مانند پلاسما آرک، ال ای دی و غیره، قابل انجام است. 
      توجه داشته باشید که برای سفیدی دندان‌ها، ماده بلیچینگ اثر دارد و نوع دستگاه فعال کننده تاثیری ندارد.
    • این ماده 3 یا 4 بار در مدت 15 تا 20 دقیقه بر روی دندان‌ها باقی می‌ماند و در انتها دهان با آب زیاد شسته می‌شود.
  2. مراحل بلیچینگ در منزل یا هوم

    در ابتدا بیمار برای تهیه قالب به مطب دندانپزشکی مراجعه می‌کند. دندانپزشک بعد از تهیه قالب از دندان‌های بیمار، آن را برای ساخت تری پلاستیکی به لابراتوار می‌فرستد. در جلسه دوم بیمار تری را از دندانپزشک دریافت می‌کند تا ادامه درمان را در منزل انجام دهد.

    بلیچینگ دندان در خانه شامل مراحل زیر می‌شود:

    • قبل از انجام هر کاری لازم است دندان‌های خود را مسواک بزنید و با نخ دندان فضای بین دندان‌هایتان را تمیز کنید.
    • سری مخصوص مخلوط کردن سرنگ را وصل کنید.
    • تنها یک قطره از ژل سفید کننده در سطح داخل هر یک از تری‌های ساخته شده برای دندان‌های فک بالا و پایین بچکانید. پس از آن با نوک سرنگ مواد را در سطح تری پخش کنید.
    • تری‌ها را بر روی دندان خود قرار دهید.
    • دقت داشته باشید که ژل از سطح قالب بیرون زده نباشد و تری‌ها به درستی بر روی دندان‌هایتان قرار گرفته باشند.
    • پس از آن حباب‌هایی در ژل سفید کننده دندان مشاهده خواهید کرد که این جزو روند درمان می‌باشد.
    • قالب‌ها را به مدت زمانی که دندانپزشک دستور داده است، روی دندان‌ها نگه دارید.
    • پس از هر بار استفاده لازم است قالب‌ها را شست‌وشو داده و دهان و دندان خود را کامل بشویید.
    • بهتر است برای حاصل شدن نتیجه بهتر ژل سفید کننده دندان را در دو نوبت روز و شب، قبل از خواب مورد استفاده قرار دهید.
    • دقت داشته باشید که فاصله زمانی بین دو نوبت بلیچینگ در خانه حداقل باید یک ساعت باشد.
    • طول درمان بلیچینگ خانگی حدودا 2 هفته است که باید به صورت متناوب در طول شب 4 تا 6 ساعت قالب را بر روی دندان‌های خود قرار دهید.

بلیچینگ فوری در دندانپزشکی

از جدیدترین روش‌هایی که برای سفید کردن دندان‌ها انجام می‌شود، بلیچینگ فوری است که در آن از ماده سفید کننده با غلظت بسیار بالاتر برای نتیجه بخشی درمان در یک جلسه استفاده می‌شود.
در واقع این روش تفاوت خاصی با بلیچینگ دندان معمولی ندارد؛ تنها تفاوت در استفاده از میزان غلظت مواد سفید کننده دندان است.
بالاتر بودن غلظت مواد به طبع سفیدی بیشتری برای دندان‌ها ایجاد خواهد کرد.
لازم به ذکر است که دندانپزشک در مدت زمان کمتری از مواد سفید کننده در این روش استفاده خواهد کرد.

کدام روش بلیچینگ را انتخاب کنم؟

برای دانستن اینکه بلیچینگ هوم بهتر است یا آفیس و داشتن انتخاب درست باید به دندانپزشک خود اعتماد کنید. این که کدام روش برایتان بهتر است، بستگی به رنگ دندان‌هایتان دارد. مناسب بودن رنگ دندان در برخی از افراد سبب می‌شود آنها در یک جلسه و طی درمان آفیس بلیچینگ نتیجه مورد نظر خود را به دست آورند.
اما برخی دیگر از افراد برای به دست آوردن آنچه می‌خواهند، نیاز به انجام یک الی دو جلسه درمان در مطب داشته که بعد از آن باید مراحل هوم بلیچینگ را نیز در نظر بگیرند.

بلیچینگ و جرم گیری دندان چه تفاوتی با هم دارند؟

بلیچینگ را انتخاب کنم یا جرم گیری دندان را؟

جرم گیری دندان یک روش درمانی برای از بین بردن جرم و پلاک دندانی است و نمی‌توان انتظار سفید کردن دندان‌ها را از این روش داشت. البته جرم‌های دندانی از عوامل موثر در زرد شدن دندان‌ها هستند، به همین دلیل برداشته شدن آنها تا حدودی سبب روشن‌ تر دیده شدن دندان‌ها خواهد شد. اما نمی‌توان آن را یک روش برای سفید کردن دندان‌ها در نظر گرفت.
این در حالی است که بلیچینگ یک روش زیبایی در دندانپزشکی برای سفید کردن دندان‌ها است و لکه‌ها و رنگدانه‌هایی که به مرور روی دندان‌ها ایجاد شده‌اند را از بین می‌برد.
بنابراین این روش صرفا نوعی روش زیبایی و جرم گیری نوعی روش درمانی در دندانپزشکی محسوب می‌شود.
حال اگر برایتان این سوال ایجاد شده است که شما به کدام یک از این دو روش نیاز دارید، بهتر است با کلینیک دندانپزشکی دکتر لبافی تماس گرفته ر اهنمایی‌های لازم را کسب کنید.

آیا سفید کردن دندان با بلیچینگ عوارضی دارد؟

به طور کلی سفید کردن دندان با این روش، عوارضی برای فرد به دنبال نخواهد داشت. با این وجود از جمله رایج‌ترین عوارض کوتاه مدتی که برای افراد ایجاد می‌شوند، عبارت‌اند از:

  1. حساسیت و سوزش دندان‌ها

    این موضوع کاملا طبیعی است که با گذاشتن مواد سفید کننده روی دندان، تا حدودی دچار حساسیت و سوزش دندانی شوید. البته این شرایط به آستانه تحمل شما بستگی دارد. بهتر است اگر آستانه تحمل پایینی دارید، این موضوع را با دندانپزشک خود در میان بگذارید.
    بعد از اتمام کار نیز این حساسیت به مرور و در زمانی کوتاه از بین خواهد رفت.
  2. سوزش بافت لثه

    از آنجایی که مواد بلیچینگ حاوی پروکاسید هستند، سوزش بافت دهان در حین این درمان طبیعی است، اما دندانپزشک برای جلوگیری از این سوزش، مانعی در بین دندان‌ها و لثه‌های شما قرار می‌دهد و این درمان را با دقت بالایی به انجام می‌رساند تا از ایجاد این سوزش جلوگیری کند.

بهترین برندهای بلیچینگ دندان کدام‌اند؟

برند بوست و وایت اسمایل از برترین و رایج‌ترین برندهای بلیچینگ دندان، هستند که انواع مخصوص برای مطب و منزل را دارند.
بوست یک برند آمریکایی است که حاوی 40 درصد هیدروژن پراکسید است. همچنین این ماده، ژل تشکیل شده از نیترات، پتاسیوم و فلوراید دارد.

مراقبت‌های بعد از بلیچینگ دندان

مراقبت‌های بعد از بلیچینگ دندان

این نوع روش درمانی یک روش محافظه کارانه بوده و بعد از آن نیازی به مراقبت‌های خاصی نیست؛ با این وجود، اینکه چقدر بلیچینگ دندان دوام دارد، به نحوه مراقبت‌های شما از دهان و دندانتان بستگی دارد. پس به نکات زیر توجه داشته باشید:

  1. تا حدود 48 ساعت بعد از انجام درمان از مصرف نوشیدنی‌های و خوراکی‌های رنگی از جمله چای، قهوه، توت فرنگی و ... اجتناب نمایید.
  2. سعی کنید از استعمال دخانیات و مصرف نوشیدنی‌های الکلی پرهیز کنید.
  3. بهتر است نوشیدنی‌ها را با نی میل نمایید.
  4. دندان‌هایتان را به صورت اصولی و منظم مسواک زده و حتماً از نخ دندان در طول روز استفاده کنید.
  5. از خمیر دندان و همچنین دهان‌شویه‌های رنگی استفاده نکنید.
  6. هر چند وقت یک بار برای چکاپ دندان‌هایتان به کلینیک دندانپزشکی مراجعه نمایید.

چه عواملی باعث زردی دندان‌ها می‌شوند؟

عوامل متعددی در زرد شدن دندان‌ها موثر هستند که از بین آنها برخی عوامل تاثیر بیشتری را در تغییر رنگ دندان‌ها خواهند گذاشت. در ادامه شما را با اصلی‌ترین و مهم‌ترین مواردی که سبب زرد شدن دندان‌ها می‌شوند، آشنا می‌کنیم:

  1. رعایت نکردن بهداشت دهان و دندان
  2. مصرف بیش از اندازه نوشیدنی‌ها و غذاهای رنگی
  3. استعمال دخانیات و سیگار کشیدن
  4. از بین رفتن مینای دندان با افزایش سن
  5. بروز برخی از بیماری‌های خاص
  6. مصرف برخی داروهای خاص مانند تتراسایکلین
  7. ژنتیک

عکس قبل و بعد بلیچینگ دندان

این عنوان به زودی به روز رسانی می‌شود.

فیلم سفید کردن دندان

این عنوان به زودی به روز رسانی می‌شود.

سوالات متداول

  1. در چه سنی می‌توان بلیچینگ دندان را انجام داد؟

    بلیچینگ دندان را برای تمامی افراد بالای 18 سال می‌توان انجام داد. از آنجایی که قبل از سن 18 سالگی دندان‌ها هنوز عاج و مینای بالغ شده‌ای ندارند، این درمان می‌تواند موجب حساسیت‌های دندانی شود. علاوه بر این افرادی که در دندان‌های جلو، ترمیم همرنگ دندان دارند، نمی‌توانند بلیچینگ را انجام دهند. چرا که با سفید کردن دندان‌هایشان، دو رنگی بین مواد ترمیمی و دندان‌های طبیعی شان ایجاد خواهد شد.
  2. بلیچینگ دندان چند جلسه است؟

    معمولا بلیچینگ دندان در مطب با یک جلسه درمانی در طی یک ساعت انجام می‌پذیرد. با این وجود بسته به شرایط بیمار و میزان لکه‌های دندانی ممکن است به یک جلسه مجدد در مطب و یا درمان تکمیلی در منزل نیاز باشد.
  3. میزان سفید شدن دندان‌ها بعد از بلیچینگ دندان چقدر است؟

    میزان قطعی برای سفید شدن دندان‌ها بعد از بلیچینگ دندان را نمی‌توان اعلام کرد، چرا که بسته به میزان بد رنگی دندان و جنس دندان بیمار ممکن است، دندان‌ها از یک تا چند درجه تغییر رنگ داشته باشند.
  4. بعد از بلیچینگ دندان، تا چه زمانی دندان‌ها سفید می‌مانند؟

    با توجه به توجه و یا عدم توجه شما به توصیه‌ها و مراقبت‌های پس از درمان که پیش از این به آن پرداخته ایم و همچنین رعایت بهداشت دهان و دندان و نوع تغذیه شما دوام و ماندگاری سفیدی دندان شما متغیر خواهد بود. اما لازم است برای تثبیت سفیدی دندان، هر چند وقت یکبار درمان بلیچینگ دندان را تکرار کنید.
    این موضوع هم بستگی به بهداشت دهان فرد و هم رژیم غذایی او دارد.
    استفاده کمتر از غذاها و نوشیدنی‌های رنگدانه‌دار کمک می‌کند که دندان‌ها به مدت طولانی‌تری سفید بمانند. ضمنا بلیچینگ درمانی است که باید هر چند وقت یکبار تکرار شود تا رنگ دندان‌ها به صورت دائمی سفید بمانند.
  5. چه کارهایی را قبل از بلیچینگ دندان باید انجام دهیم؟

    برای انجام بلیچینگ دندان بهتر است جهت ترمیم پوسیدگی‌ها و جرمگیری به دندانپزشک مراجعه کنید تا نتیجه بهتری از درمان سفید کردن دندان‌ها حاصل شود. در نظر داشته باشید که بلیچینگ کردن دندان‌های کامپوزیت شده و یا لمینت سرامیکی دندان، روکش‌های دندانی دیگر و پرکردگی‌ها تاثیری نخواهد داشت.
  6. آیا بلیچینگ دندان برای دندان‌ها ضرر دارد؟

    خیر، بلیچینگ دندان کم‌عارضه‌ترین و بی‌خطرترین روش برای سفید کردن دندان‌هاست.
  7. آیا نور دستگاه بلیچینگ دندان ضرر دارد؟

    از نظر پزشکی، تمامی نورهایی که به صورت مستقیم به چشم تابانده می‌شوند، می‌توانند خطراتی را در پی داشته باشند. اما نوری که در دستگاه بلیچینگ در کلینیک‌های دندانپزشکی مورد استفاده قرار می‌گیرد، هالوژن‌های متمرکز شده و بی‌خطر است.
    البته توصیه می‌شود برای اطمینان بیشتر از عینک‌های مخصوص در حین درمان استفاده شود.
  8. آیا بلیچینگ دندان در دوران بارداری مضر است؟

    به دلیل استفاده از مواد شیمیایی در تمامی روش‌های سفید کردن دندان، توصیه می‌شود این درمان، قبل از اقدام به بارداری و یا بعد از دوران بارداری انجام شود.
  9. بلیچینگ دندان چقدر طول می‌کشد؟

    بازه زمانی درمان به نوع روشی که برای بلیچینگ انتخاب می‌شود بستگی دارد؛ اگر روش آفیس انتخاب شود، طی 2 الی 3 جلسه که هر جلسه حدود 45 دقیقه و اگر روش انتخابی در منزل باشد، حدود 2 الی 3 هفته به طول می‌انجامد.
    فقط باید به این نکته توجه شود که تاثیر مواد سفید کننده در مطب به دلیل اکسیدکنندگی بیشتر، از روش بلیچ در خانه تاثیرگذاری بیشتری دارد.
  10. آیا بلیچینگ دندان به مینای دندان آسیب می‌زند؟

    اگر تغییر رنگ دندان و لکه‌های دندانی در لایه‌های عمیق مینای دندان اتفاق افتاده باشد، ممکن است دندانپزشک شما درمانی تکمیلی برای سایش لایه نازکی از مینای دندان را تجویز کند. در غیر این صورت بلیچینگ دندان بدون هیچ آسیبی به مینای دندان، قابل انجام است.
    اگر در برخی موارد در لایه‌های سطحی مینای دندان تغییر رنگ رخ داده باشد برای نتیجه بهتر در بلیچینگ ابتدا میکرو ابریژن و سپس بلیچینگ صورت می‌گیرد. در میکرو ابریژن سطح مینای دندان به مقدار خیلی کمی با خمیرهای ساینده مخصوصی تراشیده می‌شود تا بدرنگی‌های سطحی دندان حذف شود.
  11. عوارض بلیچینگ دندان چیست؟

    این درمان با عوارض خاصی همراه نیست، تنها ممکن است فرد با حساسیتی در روزهای ابتدایی بعد از درمان رو‌به‌رو شود که به مرور رفع خواهد شد. 

  12. آیا بلیچینگ دندان دائمی است؟

    به طور کلی روش‌های زیبایی در دندانپزشکی دائمی نبوده و بعد از مدت زمانی به ترمیم نیاز دارند. با این حال اگر بهداشت دهان و دندان به درستی رعایت شود، ماندگاری آن نیز افزایش پیدا می‌کند.

  13. آیا بلیچینگ دندان را سفید می‌کند؟

    بله. این روش، یکی از روش‌های موثر و مفید برای سفیدتر و روشن‌تر کردن دندان‌ها است.

آیا می‌خواهید بدانید میزان ماندگاری سفیدی دندان‌ها پس از بلیچینگ کردن آنها چقدر است؟ آیا سفیدی دندان‌ها پس از بلیچینگ دائمی است؟ ماندگاری سفیدی دندان‌ها بعد از بلیچینگ چقدر است؟ چگونه می‌توان ماندگاری این روش ترمیمی دندان‌ها را افزایش داد؟…
آیا می‌دانید که بعد از درمان بلیچینگ باید چه مراقبت‌هایی را رعایت کنید؟ توجه به این نکات و مراقبت‌ها چه تاثیری در روند درمان شما خواهند داشت؟ چه غذاهایی در این دوران مناسب و چه غذاهایی نامناسب هستند؟ در این…
آیا قصد دارید دندانهای خود را با استفاده از روش بلیچینگ سفید کنید؟ شناخت مزایا و معایب آن می‌تواند در این انتخاب به شما کمک کند. در این مقاله همراه ما باشید تا اطلاعات موثری در ابن باره به دست…
آیا می‌خواهید بدانید که می‌توانید در دوران بارداری دندان‌های خود را بلیچینگ کنید؟ آیا به دنبال دانستن این موضوع هستید که بلیچینگ کردن دندان‌ها در دوران بارداری خطر و عوارضی برای مادر و جنین دارد یا خیر؟ در صورتی که…
آیا به دنبال کسب اطلاعاتی درباره آفیس بلیچینگ هستید؟ آیا می‌خواهید بدانید که این روش برای سفید کردن دندان‌هایتان مناسب است یا خیر؟ آیا انجام این روش عوارض دارد؟ مزایا و معایب آن کدام‌اند؟ آیا پس از انجام آفیس بلیچینگ…
از بین بلیچینگ دندان در خانه و یا در مطب دندانپزشکی کدام یک می‌توانند برای شما گزینه بهتری باشند و نتیجه مد نظرتان را ایجاد نمایند؟ در این مقاله همراه با دکتر لبافی باشید تا با مقایسه ای دقیق و…
آیا مواد سفید کننده دندان را می‌شناسید؟ این مواد چگونه کار می‌کنند و عملکرد آنها چگونه است؟ در این مقاله با دکتر فاطمه لبافی همراه باشید تا اطلاعات دقیق تر در این باره به دست آورید.
آیا از دلایل ایجاد کننده انواع لکه‌ها بر روی دندان مطلع هستید؟ آیا روش‌های سفید کردن سریع دندان را می‌شناسید؟ این مطلب جذاب را دنبال کنید تا با انواع روشهای سفید کردن دندان آشنا شوید.
آیا افراد سیگاری نیز می‌توانند از روشهای سفید کردن دندان بهره مند شوند؟ کدام یک از این روشها برای کسانی که سیگار می‌کشند و از قلیان استفاده می‌کنند، مناسب است؟ در این مقاله با دکتر لبافی همراه باشید تا اطلاعات…
آیا قصد دارید با خرید کیت سفید کننده به زیباتر کردن و سفیدتر شدن دندانهای خود کمک کنید؟ انواع کیت سفید کننده دندان در مطب و در منزل استفاده می‌شوند. در این مقاله قصد داریم تا این موارد را برایتان…
آیا نیاز به سفید کردن دندان مصنوعی خود دارید؟ چه روش‌هایی برای این کار وجود دارند؟ در این مقاله مختصر و مفید راهکارهای به خصوصی در این باره بیان شده اند، پس با ما همراه باشید.
آیا قصد سفید کردن دندان‌های خود با استفاده از کیت‌های سفید کننده دندان را دارید؟ آیا می‌خواهید بدانید نحوه استفاده از آنها به چه صورت است؟ برای استفاده از آنها رعایت چه نکاتی ضروری است؟ آیا ممکن است استفاده از…
روش‌های مختلفی برای سفید شدن دندان‌ها وجود دارد، بلیچینگ، روش‌های خانگی، خمیر دندان سفید کننده، ژل‌های خانگی، کامپوزیت و... از جمله این روش‌ها هستند. افرادی که دندان‌های سالم و مرتبی دارند، همواره به فکر سفید کردن دندان‌های خود هستند چرا…
رعایت بهداشت دهان و دندان مهم‌ترین فاکتوری است که در چهره‌ی هر فردی مشخص می‌شود، سفید کننده‌ دندان یکی از ابزاری است که به وسیله‌ی آن می‌توانید باعث ارتقای سلامت و بهداشت دندان و لثه‌ی خود شوید. حال ممکن است…
بلیچینگ دندان با لیزر چیست؟ آیا می‌دانید این روش چه مزایای و معایبی دارد و چه تفاوتی با روشهای دیگر بلیچینگ دندان دارد؟ آیا اثرگذاری این روش بیشتر است؟ در این مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعات موثری در…
آیا قصد سفید کردن دندان‌های خود را دارید؟ بهترین روش برای سفید کردن دندان‌های شما کدام است؟ آیا کامپوزیت دندان روش خوبی برای انجام این کار است؟ این روش چگونه به سفید شدن دندان‌ها کمک می‌کند؟ در این مطلب با…
بلیچینگ دندان روشی برای سفید کردن دندان هاست و می تواند زیبایی دندان ها و لبخند شما را دو چندان کند.
آیا می‌توان با زغال دندان‌ها را سفید کرد؟ چه روش‌هایی برای استفاده از زغال برای سفید کردن دندان‌ها وجود دارند؟ در این مقاله مختصر و مفید با ما همراه باشید تا اطلاعات دقیقی در این باره به دست آورید.
ژل بلیچینگ برای سفید کردن دندان‌ها موثر است یا خیر؟ آیا می‌دانید چگونه باید برای خرید آن اقدام کنید؟ از عوارض و مشکلات آن چه می‌دانید؟ در این مقاله با دکتر لبافی همراه باشید تا اطلاعات مفیدی در خصوص ژل…
بلیچینگ دندان به نوعی درمان زیبایی محسوب می شود. این روش درمان در عصر حاضر مورد پسند و توجه بسیاری از افراد جوان می باشد. بلیچینگ دندان ها برحسب نیاز و بر طبق تشخیص دندانپزشک از ۲ درجه تا تا…
برای از بین بردن لکه‌های روی دندان از چه روشهایی استفاده می‌شود؟ آیا تاکنون در رابطه با مایکروابریژن دندان شنیده اید؟ در این مقاله مختصر و مفید به پاسخ تمام سوالات شما در این باره پرداخته ایم، پس با ما…
آیا تا به حال اسم پراکسید کارباماید در بلیچینگ یا سفید کردن دندان را شنیده‌اید؟ آیا می‌دانید این ماده چه تفاوت با پراکسید هیدروژن، ماده معروف سفید کننده دندان دارد؟ کدام یک بهتر عمل می‌کند یا بیشتر دوام می‌آورد؟ آیا…
پراکسید هیدروژن ماده ای است که در دندانپزشکی و منزل کاربردهایی دارد؟ آیا با این کاربردها آشنایی دارید؟ در این مطلب مختصر و مفید با ما همراه باشید تا پراکسید هیدروژن را بهتر بشناسید.