آیا نیاز به کشیدن دندان دارید و به دنبال کسب اطلاعات کامل و لازم درباره آن هستید؟ آیا میخواهید بدانید روشهای انجام این درمان کداماند و هریک چگونه انجام میشوند؟ چه دلایلی نیاز به انجام آن را مطرح میکنند؟
چه هزینهای باید بابت آن بپردازید؟
آیا میدانید اگر نیاز به این درمان داشته باشید و برای آن اقدام نکنید، با چه عوارض و مشکلاتی روبهرو خواهید شد؟
در این مقاله به طور کامل به بررسی درمان کشیدن دندان پرداختهایم. پاسخ تمام سؤالات خود در این خصوص را در این مطلب مطالعه کنید.
با دکتر فاطمه لبافی همراه باشید.
...
کشیدن دندان یک روش درمانی ساده در دندانپزشکی است که در آن دندان از حفره استخوان فک با استفاده از ابزارهای خاصی خارج میشود. اینکه چه زمانی به چنین درمانی نیاز دارید را ادامه مقاله بیان کردهایم.
موارد زیر از دلایل مهمی هستند که نیاز به دندان کشیدن را مطرح میکنند:
زمانی که هیچ یک از روشهای درمانی نمیتوانند برای نجات و نگهداری دندان مؤثر باشند، کشیدن دندان با فواید بسیاری همراه خواهد بود.
این درمان با برداشتن دندان آسیب دیده، سلامت دهان را حفظ کرده و از بروز دیگر مشکلات جلوگیری میکند.
هزینه کشیدن دندان بر اساس عوامل متعددی تعیین میشود که در ادامه به شرح آنها میپردازیم:
با این وجود قیمت کشیدن دندان در کلینیک دندانپزشکی دکتر لبافی معمولاً از حدود 700000 تومان (هفتصد هزار تومان) الی 1200000 تومان (یک میلیون و دویست هزار تومان) میباشد.
این قیمت برای کشیدن دندان شیری در حدود 300000 تومان (سیصد هزار تومان) و برای جراحی دندان عقل از حدود 1800000 تومان (یک میلیون و هشتصد هزار تومان) شروع میشود.
کشیدن دندان به طور کلی یک فرایند ساده درمانی محسوب میشود که معمولاً 10 تا 15 دقیقه زمان نیاز دارد. البته مدت زمان این روش به تعداد دندانهایی که کشیده میشوند، نوع دندان و نوع روش درمان بستگی دارد.
روش جراحی دندانهای نهفته و نیمه نهفته معمولاً به مدت زمان بیشتر و شاید در حدود 20 دقیقه نیاز داشته باشند.
بعد از این درمان اگر به خوبی توصیه ها و نکات مراقبتی که دندانپزشک برایتان شرح میدهد را رعایت کنید، بعد از حدود دو تا سه هفته بهبودی کامل خود را به دست خواهید آورد.
فرایند کشیدن دندان دو روش اصلی دارد، یکی ساده و دیگری از طریق جراحی که در ادامه به بررسی دقیقتر این موارد میپردازیم:
معمولاً کشیدن دندانهای شیری به روش ساده و بدون نیاز به جراحی انجام میشود. با استفاده از بی حسی، کودک شما هیچ دردی در حین درمان نخواهد داشت و تنها در چند دقیقه دندان شیری از دهان خارج میشود.
کشیدن دندان شیری همواره لزومی ندارد. اگر دندان در حال پوسیدگی است و سبب آسیب به رشد دندانهای دائمی میگردد، در این شرایط انجام آن توصیه میگردد.
تمام دندانپزشکان قادر به انجام این فرایند درمانی میباشند، اما در شرایط پیچیدهتر و نیاز به انجام جراحی باید از متخصصان پریودنتیست و جراح فک و صورت کمک گرفته شود.
برای اینکه بدانید به چه شخصی باید مراجعه کنید، با ما تماس بگیرید و طی مشاورهای رایگان از روشهای درمان خود اطلاعات دقیقی را کسب کنید.
دندانپزشک ابتدا دندان آسیب دیده و لثههای اطراف آن را ارزیابی میکند. همچنین برای بررسی سطح استخوان و تعیین میزان آسیب دندان از ارزیابی عکس رادیولوژی کمک میگیرد. سپس این درمان را با طی کردن مراحل زیر انجام میدهد:
برای پیشگیری از خطر و عوارض ناشی از انجام این درمان، بسیار مهم است که به نکات زیر توجه داشته باشید:
با وجود ایمن بودن این روش درمانی، اما این روش نیز مانند هر درمان دیگری ممکن است با عوارضی همراه باشد که عبارتاند از:
مراقبتهای پس از کشیدن دندان عبارتاند از:
وجود تورم، کمی خونریزی و درد تا چند روز بعد از کشیدن دندان طبیعی است و جای نگرانی ندارد. برای کنترل آنها باید به دقت نکات مراقبتی را رعایت کنید.
در صورتی که با علائم زیر رو به رو شدید، با دندانپزشک خود تماس بگیرید:
اگر شما هم جزء افرادی هستید که نسبت به انجام این درمان در دل خود هراسی ایجاد کردهاید، باید بدانید که دندانپزشک در مدیریت این ترس به خوبی به شما کمک خواهد کرد.
میتوانید یک جلسه قبل از انجام درمان با دندانپزشک خود در این باره صحبت کنید تا ایشان راهکارهایی را به شما ارائه دهد.
استفاده از مسکن و داروهای آرامشبخش با تشخیص دندانپزشک از مواردی هستند که ایشان توصیه میکنند.
لازم به ذکر است که این پروسه درمانی با بی حسی انجام شده و شما هیچ دردی در حین درمان احساس نخواهید کرد. بعد از درمان نیز تا چند روز با رعایت تمام توصیههای دندانپزشک بهبودی خود را به دست خواهید آورد.
اگر همچنان نگران این موضوع هستید، با کلینیک دندانپزشکی دکتر فاطمه لبافی تماس بگیرید و زمانی را برای مشاوره رایگان با دندانپزشک هماهنگ کنید.
درد فک بعد از کشیدن دندان به چه علت است؟ چگونه میتوان این درد را کاهش داد و علت آن را درمان کرد؟ آیا این درد موقتی است یا دائمی؟ کدام روشهای خانگی در درمان آن موثر هستند؟ آیا این درد طبیعی است یا خیر؟ در این مطلب با دکتر فاطمه لبافی همراه باشید تا پاسخ تمام سوالات خود در این رابطه را به دست آورید.
کشیدن دندان شامل چه مراحلی است؟ این مراحل چقدر زمان میبرند؟ مراحل و نحوه کشیدن دندانهای عصی کشی شده، روکش شده و پر شده چگونه است؟ چنانچه به دنبال پاسخ این سوالات هستید، تا انتهای این مطلب با ما همراه بمانید.
آیا زخم شدن لثه بعد از کشیدن دندان طبیعی است؟ روشهای کمک به بهبود و درمان این زخم چیست؟ آیا با استفاده از روشهای خانگی میتوان به بهبود آن کمک کرد؟ چقدر طول میکشد تا این زخم بهبود پیدا کند؟ آیا احساس سوزش در این ناحیه طبیعی است؟ آیا جمع شدن لثه میتواند نشان دهنده ترمیم این زخم باشد؟ چنانچه به دنبال دریافت پاسخ این سوالات و همچنین کسب اطلاعات و نکات لازم در این خصوص هستید، تا انتهای این مطلب ما را همراهی کنید.
آیا شما نیز دندان خود را کشیدهاید و متوجه بد بو شدن دهان خود شدهاید؟ آیا این اتفاق طبیعی است؟ ایا میخواهید بدانید که چگونه میتوانید آن را درمان کنید؟ چه زمانی باید برای این بوی ایجاد شده به دندانپزشک مراجعه کنید؟ در این مطلب از دکتر لبافی علاوه بر پاسخ این سوالات، روشهای پیشگیری از این عارضه را نیز بیان کردهایم. پس همراه ما بمانید.
باز شدن سینوس یکی از اتفاقاتی است که ممکن است هنگام کشیدن دندان اتفاق بیفتد، اما آیا این عارضه خطرناک است؟ علائم آن چیست؟ آیا این عارضه به طور خود به خود بهبود پیدا میکند و یا نیاز به انجام درمانهای خاصی دارد؟ عوارض آن چیست؟ آیا امکان پیشگیری از این اتفاق وجود دارد؟ در صورتی که به چنین عارضهای دچار شوید، چه نکاتی را باید رعایت کنید؟ اگر به دنبال پاسخ این سوالات و دریافت اطلاعات و نکات مفید و صروری در این خصوص هستید، تا انتهای این مطلب همراه ما بمانید.
آیا دندان خود را کشیدهاید و دچار ورم و التهاب لثه و صورت پس از انجام این درمان شدهاید؟ آیا به دنبال راهی برای کاهش آن هستید؟ چه زمانی این عارضه جدی است و باید برای آن به دندانپزشک مراجعه کرد؟ اصلا علت آن چیست؟ آیا احتمال افتادگی صورت بعد از کشیدن دندان وجود دارد؟ پاسخ تمام این سوالات در این مطلب مختصر و مفید درباره این عارضه بیان شده است. پس تا انتهای آن با ما همراه بمانید.
آیا نیاز به کشیدن دندان دارید، ولی از درد آن میترسید؟ اصلا آیا کشیدن دندان درد دارد؟ دندانپزشک برای اینکه بیمار حین انجام این درمان، دردی را احساس نکند، از چه روشهای بی حسی استفاده میکند؟ کشیدن دندان به صورت ساده بیشتر درد دارد یا با جراحی؟ کشیدن کدام دندان درد بیشتری دارد؟ پاسخ تمام شوالات خود در این خصوص را با مطالعه این مطلب به دست خواهید آورد. پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
آیا احتمال آسیب دیدن فک بعد از کشیدن دندان وجود دارد؟ انواع آسیبهای احتمالی فک بعد از انجام این درمان کداماند؟ این آسیب دیدگیها چه علائمی دارند؟ روشهای درمان هریک از آنها چیست؟ چه کسانی بیشتر در معرض ابتلا به این آسیبها هستند؟ آیا میتوان از آنها پیشگیری کرد؟ با همراهی ما تا انتهای این مطلب مفید و کامل میتوانید تمام اطلاعات لازم در این خصوص را به دست آورید.
آیا بر اثر حادثه دندانتان شکسته و متوجه باقی ماندن ریشه آن در لثهتان شدهاید؟ یا پس از کشیدن دندان، ریشه آن باقی مانده است؟ آیا میخواهید بدانید این اتفاق برایتان خطر دارد یا خیر؟ آیا باید آن را از جای خود خارج کرد؟ چه روشهایی برای خارج کردن آن وجود دارد؟ دندانپزشک و یبمار هنگام مواجه شدن با این مشکل چه اقدامی باید انجام دهند؟ عوارض باقی ماندن آن چیست؟ در این مطلب از دکتر لبافی تمام اطلاعات و نکات لازم در این رابطه بیان شده است. پی با ما همراه باشید.
آیا در دوران بارداری خود هستید و دندان عقلتان ناراحتیهایی را برایتان به وجود آورده است؟ آیا میخواهید بدانید که میتوان در این دوران اقدام به کشیدن آن کرد؟ در چه صورت باید دندان عقل را در دوران بارداری کشید؟ بهترین زمان برای انجام این کار در این دوران در چند ماهگی است؟ آیا میتوان از داروهای بی حسی، مسکن و یا اشعه ایکس در این دوران استفاده کرد؟ در این مطلب پاسخ این سوالات و تمام نکات و اطلاعات لازم در این خصوص بیان شده است. با ما همراه باشید.
آیا دندانتان را کشیدهاید و یا به دلیل دیگری آن را از دست دادهاید و تنها ریشه آن در لثهتان باقی مانده است؟ آیا میخواهید بدانید که حتما باید این ریشه را کشید و یا باقی ماندن آن مشکلی را ایجاد نخواهد کرد؟ در صورت نیاز به کشیدن، حتما باید جراحی شود یا با استفاده از روش دیگری نیز میتوان آن را خارج کرد؟ آیا باقی ماندن آن عوارضی را به همراه خواهد داشت؟ آیا کشیدن آن عوارض دارد؟ هزینه انجام این درمان چقدر است؟ چنانچه این مشکل و سوالات دغدغه شما نیز هست، شما را به مطالعه این مطلب مفید و کامل از دکتر لبافی دعوت میکنیم.
آیا میتوان با لیزر دندان کشید؟ آیا کشیدن دندان بدون لیزر درد زیادی دارد؟ مزایای کشیدن دندان با لیزر چیست؟ آیا انجام این درمان با استفاده از لیزر ایمن است؟ در این مطلب با ما همراه باشید تا پاسخ تمام سؤالات خود در این خصوص را به دست آورید.
آیا میخواهید بینی خود را عمل کنید و همزمان متوجه وخامت وضعیت دندانهای خود و نیاز به کشیدن دندان و یا جراحی دندان عقل خود شدهاید؟ آیا میخواهید بدانید که اول باید رینوپلاستی را انجام دهید یا کشیدن دندان را؟ آیا میدانستید که درد دندان قبل از عمل رینوپلاستی را باید جدی بگیرید؟ مطالعه این مقاله مختصر و مفید از دکتر لبافی به شما پیشنهاد میشود تا اطلاعات و نکات لازم در این خصوص را به دست آورید.
آیا میتوان بعد از کشیدن دندان سیگار کشید؟ به نظر شما سیگار کشیدن بعد از کشیدن دندان چه عوارض و مشکلاتی را برایتان ایجاد خواهد کرد؟ چه مدت پس از کشیدن دندان میتوانم سیگار بکشم؟ تا انتهای این مطلب مختصر و مفید با ما همراه باشید تا نکات و اطلاعات لازم در این زمینه را به دست آورید.
علت درد بعد از کشیدن دندان چیست؟ این درد چگونه کاهش پیدا میکند؟ چه زمانی باید نگران درد پس از کشیدن دندان بود؟ در این مطلب با دکتر فاطمه لبافی همراه باشید تا اطلاعات کامل و مفیدی در رابطه با علت درد پس از کشیدن دندان به دست آورید.
کشیدن دندان شیری به چه دلایلی انجام میشود؟ آیا تمام دندانهای شیری نیاز به کشیدن دارند؟ مراحل آن چگونه است؟ آیا ممکن است بزرگسالان نیز دندان شیری داشته باشند؟ در این مقاله با دکتر فاطمه لبافی همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در این باره به دست آورید.
به چه دلایلی بعد از کشیدن دندان دچار عفونت می شویم؟ علائم عفونت بعد از کشیدن دندان چیست؟ آیا می دانید در صورت عدم درمان چه عواقبی در پیش رو دارید؟ در این مقاله قصد داریم تا مطالبی کاربردی در ارتباط با عفونت بعد از کشیدن دندان را برای شما شرح دهیم.
آیا از هزینه های کشیدن دندان در سال 1402 مطلع هستید؟ در این مقاله قصد داریم تا شما را با تعرفه کشیدن دندان در سال 1402 آشنا نماییم. پس با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در این باره به دست آورید.
آیا روشهای کشیدن دندان را میشناسید؟ کدام یک از روشهای این درمان برای شما گزینه مناسبی است؟ چه زمانی از جراحی در این درمان کمک گرفته میشود؟ در این مقاله مختصر و مفید با دکتر فاطمه لبافی همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در این باره به دست آورید.
کشیدن دندان چه عوارضی دارد؟ آیا این عوارض برای تمام افراد رخ خواهند داد؟ برای جلوگیری از بروز آنها چه اقداماتی باید انجام داد؟ در این مقاله با دکتر لبافی همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در این باره به دست آورید.
آیا مراقبتهای بعد از کشیدن دندان را میدانید؟ چه اقداماتی را باید در این زمان انجام دهید؟ چند ساعت بعد از کشیدن دندان میتوان غذا خورد؟ چه داروهای مسکنی را میتوان مصرف کرد؟ با مشاهده چه علائمی باید به دندانپزشک مراجعه کرد؟ در این مقاله مختصر و مفید با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در این باره به دست آورید.
بسیاری از خانم ها در دوره بارداری دچار دندان دردهایی می شوند که نیازمند مراجعه به دندانپزشکی است و سوالاتی در ذهن شان به وجود می آید. از جمله اینکه آیا امکان کشیدن دندان در دوره بارداری وجود دارد یا خیر و آیا کشیدن دندان در دوره بارداری برای جنین ضرر دارد؟
آیا درد بعد از کشیدن دندان طبیعی است؟ چه راهکارهای خانگی برای کاهش درد بعد از کشیدن دندان وجود دارد؟ روشهای غیر قابل تأیید کاهش درد بعد از کشیدن دندان کدام اند؟ در این مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در این باره به دست آورید.
عفونت دندان معمولاً با درد آغاز میشود. می توان گفت اگر یک دندان پوسیده و آسیب دیده درمان نشود و به حال خود رها شود، به عفونت دچار خواهد شد.
بعد از کشیدن دندان نیاز به برخی مراقبتها است تا لثه و جای زخم دچار مشکل نشوند و خونریزی نکنند. همچنین این مقاله برای کسانی که در زمان مسواک زدن و یا نخ دندان کشیدن نیز دچار خونریزی میشوند، کاربرد دارد. با دکتر فاطمه لبافی همراه باشید.
تمامی حقوق این وب سایت محفوظ میباشد، طراحی و بهینه سازی شده توسط گروه رویال مدیا